Yeni Doğan Bebekler Sağlık Sigortasına Dahil Edilebiliyor mu?

Yeni Doğan Bebekler Sağlık Sigortasına Dahil Edilebiliyor mu?

Evet. Sağlık sigortası kapsamında yeni doğan bebekler de inanılmaz avantajlar ile poliçeye dahil edilebiliyor ve sigorta başlangıç tarihi doğum tarihi olacak şekilde Allianz Bebeği olma şansını yakalıyor.

Bunun için Allianz Sağlık poliçesinde doğum modülünün olması, doğumun Allianz Sigorta tarafından karşılanması ve doğumdan sonraki 15 gün içerisinde bebeğin, anne ya da babasının poliçesine dahil edilmesi gerekiyor.

Ayrıca sigortalıların bebekleri doğduktan sonraki 16-60 gün arasında sağlık sigortası için talepte bulunması halinde bebeğin sigorta başlangıç tarihi başvuru tarihi olarak kabul ediliyor ve doğum tarihi ile poliçeye giriş tarihi arasında geçen sürede ortaya çıkan edinsel hastalıkları için istisna uygulanabiliyor.

Özetleyecek olursak; yeni evliler, evlilik hazırlığı yapanlar ve çocuk sahibi olmayı planlayanlar için yüz güldüren bir avantaj olan “Allianz Bebeği Uygulaması” ile yeni doğan bebekler Allianz Sigorta Modüler Sağlık Sigortası’na Ömür Boyu Yenileme Garantisi avantajı ile sahip olabiliyorlar.

Siz de bebeğinizin doğar doğmaz bu imkanlardan faydalanması ve “Allianz Bebeği” olmasını istiyorsanız daha detaylı bilgi edinmek için 444 69 13 numaralı telefondan bizi hemen arayabilir ya da aşağıdaki formu doldurarak fiyat talebinde bulunabilirsiniz.